Bedrijvencentrum Zorg

Over Bedrijvencentrum Zorg142537550323f7ad5b7cb4ec4f8151fe317fe9b457.jpg
De gemeente Helmond heeft ondernemerschap hoog in het vaandel staan en speciale aandacht gaat hierbij uit naar startende ondernemers. Voor deze starters treft de gemeente Helmond verschillende voorzieningen. Een voorbeeld hiervan zijn de speciale bedrijvencentra.
Eén van deze bedrijvencentra is het Bedrijvencentrum Zorg. Een bedrijvencentrum waar ondersteuning, samenwerken, netwerken en een stimulerende omgeving centraal staan. Zo kun je zowel als ondernemer als onderneming groeien.

Bedrijvencentrum Zorg
Het Bedrijvencentrum Zorg richt zich op starters binnen de zorg. Dit kan variëren van net afgestudeerden die enthousiast zijn om voor zichzelf te beginnen of zij die voor zichzelf willen beginnen na een carrière in loondienst.

Uniek aan het bedrijvencentrum Zorg is dat starters in aanmerking kunnen komen voor een tegemoetkoming in de huur en dat zij deel kunnen nemen aan een coachings- en begeleidingstraject. Deze begeleiding wordt geboden zodat de ondernemers de eerste jaren zonder kleerscheuren doorkomen. Daarnaast worden er gedurende het jaar een aantal workshops georganiseerd.

Het bedrijvencentrum Zorg is gevestigd in het BCT, centraal gelegen in het centrum van Helmond en op loopafstand van het Centraal Station. De werkunits en praktijkruimtes zijn er in diverse soorten en maten waardoor deze ideaal zijn voor starters!

Folder Bedrijvencentrum Zorg
Meer informatie over het Bedrijvencentrum Zorg leest u in de informatiefolder.

Meer informatie?
Benieuwd geworden naar het Bedrijvencentrum Zorg en/of wilt u graag meer informatie ontvangen? Of wilt u graag een keer vrijblijvend een gesprek aanvragen? Dat kan! Neem dan contact op met Loes Penninx van gemeente Helmond via 14 0492. 

 

Ik zoek

Kantoorruimte
Controleer beschikbaarheid vergaderruimte
:
: