informatie over huurder

Eurolac Lactatiekunde omvat een praktijk voor persoonlijke, telefonische en email consultatie; een educatief centrum voor het ontwikkelen en aanbieden van cursussen en andere educatieve en informatie activiteiten voor zorgverleners en ouders en een webwinkel voor hulp- en ondersteuningsmiddelen bij borstvoeding.

Huurder in de spotlight: Eurolac Lactatiekunde

Lactatiekundige  is de officiële benaming van het beroep van Gonneke van Veldhuizen. Een professional op het gebied van borstvoeding en alles wat daarbij komt kijken.

Het geven van borstvoeding is voor jonge moeders én jonge kinderen erg belangrijk. Zowel voor de emotionele binding tussen moeder en kind maar ook de voordelen van borstvoeding op de gezondheid van het kind op korte en lange termijn zijn algemeen bekend. Hoewel dit meestal een heel natuurlijk proces is, kunnen er diverse factoren zijn waardoor dit niet altijd soepel verloopt. Dat is het moment dat Gonneke in beeld komt om moeder, kind en mensen om hen heen te ondersteunen.

Na de geboorte van haar eerste kind kwam Gonneke in aanraking met La Leche League. Een internationale organisatie die zich sinds eind jaren vijftig van de vorige eeuw bezig houdt met het ondersteunen van moeders bij het geven van borstvoeding en na het volgen van diverse opleidingen mocht Gonneke zich lactatiekundige noemen. Na dit vak een aantal jaren als vrijwilliger te hebben uitgeoefend, schreef ze zich in januari 2008 in bij de kamer van koophandel en was haar eigen onderneming Eurolac een feit.

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het vak mag je gerust spreken van een specialist op het gebied van borstvoeding. Dat blijkt ook uit de veelheid van activiteiten die zijn ontplooid. Naast het daadwerkelijk helpen van jonge moeders aan huis of tijdens het inloop spreekuur op haar kantoor, schrijft Gonneke cursussen over het vak, geeft zij trainingen aan verloskundigen en kraamverzorgers, schrijft zij boeken en runt zij een webwinkel met artikelen op het gebied van borstvoeding.

On haar onderneming verder te professionaliseren, huurt zij sinds enkele maanden een praktijkruimte bij BCT om een dag in de week haar cliënten een inloopspreekuur aan te bieden. Jonge moeders kunnen elke woensdag met of zonder afspraak bij haar terecht met alle vragen.

http://eurolac.net/

 

Ik zoek

Kantoorruimte