informatie over huurder

HWC biedt een breed scala aan dienstverlening voor zowel werkgevers, werknemers, werkzoekende, UWV en Gemeenten.

• IRO individuele re-integratie overeenkomst
• Outplacement
• Jobcoaching (wajong)
• Intake en Diagnose
• Werving en Selectie
• Psycho-sociale ondersteuning (home-coaching)
• PGB Begeleiding
• E-Coaching

Huurder in de spotlight: HWC

HWC Counseling & Consultancy

Angelique Hameetman is een oude bekende binnen BCT. Na een poosje weg te zijn geweest is ze nu weer terug met HWC Counseling & Consultancy. Het bedrijvencentrum biedt haar alles wat ze nodig heeft om te ondernemen. Een representatieve en professionele plek om cliënten te ontvangen en thuis is thuis, werk is werk.

Handle With Care, daar staat HWC voor en dat brengt Angelique dagelijks in praktijk. Met beleid en zorg om gaan met de reïntegratie van mensen met lichamelijke en/of psychische beperkingen. Veelal zijn deze mensen omgeven door meerdere hulpverleners. Arbeidskundigen, bewindvoerders, schuldhulpverleners, GGZ, huisarts etc. Als counselor neemt Angelique dan de regie over en maakt samen met de betrokkenen een goed plan om een einddoel te bepalen.

Er wordt gestreefd naar het hoogst haalbare. Voor de één is dat het coördineren en praktische ondersteuning bieden bij de zorgproblematiek, ondersteunend zijn in het vinden van een leuke dagbesteding door middel van vrijwilligerswerk, voor de ander kan een doel zijn een reguliere baan te verkrijgen en behouden.

Cliënten hebben vaak een laag zelfbeeld, zijn vaak afwachtend en onzeker met betrekking tot het maken van keuzes. Zij hebben geen tot weinig inzicht in eigen kwaliteiten en beperkingen. In een fors aantal gevallen hangt hun welzijn af van anderen en hebben weinig vertrouwen in hunzelf als individu.

Het is zaak om deze mensen te helpen om de regie weer in eigen hand te nemen. Dat begint met het achterhalen hoe dat is ontstaan en het geven van inzicht in wat ze wél kunnen. Mensen leren denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Opbouwen van zelfvertrouwen, coaching van assertiviteit, sollicitatietrainingen en communicatietrainingen kunnen onderdeel uitmaken van het traject.

“Volg altijd je hart bij het nemen van belangrijke beslissingen. Blijf bij jezelf en puur, dat is de enige weg naar geluk. Durf te geloven in je zelf en wees niet bang voor verandering, wees niet bang om te ‘verdwalen’ wanneer het gaat over het creëren van je eigen toekomst want wie durft te verdwalen, zal nieuwe wegen vinden”

Sinds 2013 is Angelique zelfstandig. Hoewel zij nooit de ambitie heeft gehad een eigen onderneming te starten, zou ze nu niet meer anders willen. In opdracht van gemeenten, UWV en diverse bedrijven heeft ze een prima netwerk op kunnen bouwen waaruit haar cliënten voortkomen. Ook binnen het bedrijvencentrum heeft ze een intensieve samenwerking met ‘Van Z naar A’ en is er sprake van synergie tussen beide ondernemingen.

Voor meer informatie: www.hwc.cc

 

Ik zoek

Kantoorruimte