informatie over huurder

M2 Service Center is een service organisatie met veel kennis van zaken. U kunt bij ons terecht voor: Software Consultancy, Software Development, Web services, Training.

Denken aan de toekomst van uw ICT-oplossingen, of het nu gaat om software of hardware. Niet iedereen doet dat de hele tijd. En dat kunnen wij ons goed indenken. Het heden slokt vaak al de aandacht op. Daarom is het goed dat M2 Service Center nadenkt over het heden én de toekomst.

Natuurlijk moet een service center dat de toekomst van haar klanten wil verzekeren, goed beslagen ten ijs komen. Daarom investeert M2 Service Center veel in de kennis van zijn medewerkers. Daarom ook werken alle medewerkers volgens dezelfde kernwaarden, die van hoog tot laag worden beleefd. Omdat wij oprecht geloven dat u gebaat bent bij een organisatie waarin de mensen op een integere en verantwoorde manier met de belangen van klanten omgaan. Waar flexibiliteit en ondernemersgeest hoog in het vaandel staan. Daarom ook werken wij uitsluitend samen met professionals met kennis.