informatie over huurder

Mijnretail.nl past de MOOISTE strategie toe. MOOISTE staat voor Matchen van Online en Offline Informatie door Systematisch Te Entertainen. De MOOISTE strategie is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige ondernemers in de detailhandel.

Nederland kent duizenden ondernemers in de detailhandel. Ondernemers die niet zijn aangesloten bij een van de grote winkelketens maar hun zelfstandigheid, vrijheid en eigen identiteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze ondernemers met vaak één, misschien twee vestigingen met 3 tot 8 personeelsleden zijn in staat om de gehele operatie zelf te regelen en organiseren. Inkoop, verkoop, presentatie, winkelbeeld, administratie, personeel, klanten, leveranciers, verzekeringen en nog 1001 zaken komen allemaal op het bordje van deze ondernemers. Onze detaillisten zijn stuk voor stuk duizendpoten die al deze zaken in goede banen leiden. Geen ingewikkelde zaken, de complexiteit zit hem in de hoeveelheid. Een brei van spaghetti waarbij je aan één sliertje trekt het geheel begint te bewegen.

De laatste jaren wordt deze ondernemer ook nog geconfronteerd met een geheel nieuw fenomeen, de online marketing. Hoewel de lokale detaillist nooit afhankelijk zal worden van zijn website is het een utopie om te denken dat online marketing en Sociale Media aan hem of haar voorbij zal gaan. De interactie van de consument met de ondernemer én met andere consumenten is een kracht die je niet moet en mag onderschatten. De kracht, snelheid en actualiteit van bijvoorbeeld Twitter heeft regeringen omver geworpen en staatsgrepen laten plaatsvinden. Deze middelen kan elke lokale ondernemer, zij het op kleinere schaal, ook toepassen in zijn winkel en bij juist gebruik kan dit een zeer positieve invloed hebben op zijn omzetontwikkeling.

De basis van mijnretail.nl is vanzelfsprekend de winkel van de detaillist. Dat is tenslotte de locatie waar goederen daadwerkelijk van eigenaar wisselen en verkooptransacties plaats vinden. Daarnaast speelt het online platform een grote rol bij mijnretail.nl.

Het online platform van mijnretail.nl is globaal in te delen in twee hoofdgroepen te weten de Website en de Sociale Media. Uiteraard zijn deze twee hoofdgroepen integraal gematcht.