Voet en schoonheidssalon Cindy (2).jpg

Voet en schoonheidssalon Cindy

06-55947613

informatie over huurder

Mijn naam is Cindy Smets, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure (met diabetische aantekening). Na 13 jaar salon ervaring open ik vanaf 1 december 2012 mijn nieuwe zaak aan de Kasteel Traverse in Helmond. In mijn salon kunt u terecht voor diverse voetbehandelingen, gezichtsbehandelingen voor de man of vrouw, manicure, harsen of een hotstone massage. Ik werk met de merken Courtin (voor de voeten), Nouvital (voor gezicht en lichaam) en JPR (voor mannen). Uiteraard kunt u bij mij terecht voor deze professionele producten voor thuisgebruik die het effect van de behandeling versterken en uw huid ondersteunen.

Hebben uw voeten verzorging nodig, wilt u van overtollige haartjes af of wilt u gewoon lekker ontspannen, neem dan vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken. Verrast u liever iemand anders, dan heb ik ook kadobonnen vanaf € 10,00.

Huurder in de spotlight: Voet- en schoonheidssalon Cindy

Voet- en schoonheidssalon Cindy

Cindy Smets zorgt voor een fris gezicht

Geen toeters en bellen maar een heerlijke en eerlijke schoonheidsbehandeling. Dat is de kracht van schoonheidsspecialiste en pedicure Cindy Smets. 1 December 2012 verruilde ze haar salon thuis voor een professionele ruimte in Bedrijvencentrum Traverse. “Ik voel me hier helemaal thuis en mijn nieuwe klanten ook.”

“Mijn plezier is dat klanten blij de deur uitgaan. Met een fris gezicht en goed verzorgde voeten. Ik doe alleen waar ik echt in geloof. Mijn handen zijn mijn meest waardevolle instrument en de producten waarmee ik werk zijn allemaal hypoallergeen en dierproefvrij. Dure crèmes zijn echt geen garantie voor een beter resultaat. Een gezichtsmassage die je cellen wakker maakt en aan het werk zet, heeft veel meer effect dan alleen een maskertje of crèmepje. En natuurlijk heeft wat je eet en drinkt ook effect op je huid, net als de hoeveelheid buitenlucht, zonlicht en je genen. Aan je genen kun je niets veranderen maar verder heb je zelf veel invloed op je gezondheid en uitstraling. Daar werk ik mee. En hoe beter ik een klant leer kennen, hoe beter ik aanvoel wat haar of hem goed zal doen. Klanten vinden dat fijn. Zowel de mannen als de vrouwen. Ze komen graag terug.”

Werken in BCT heeft voor Cindy Smets verschillende voordelen. “Ik ga nu echt naar mijn werk en laat het ook hier. Thuis is thuis, ook voor mijn man en kinderen. En het bedrijvencentrum heeft goede faciliteiten, zoals een lift, een wachtruimte naast de salon en een invalidentoilet. Het is dus een fijne, professionele omgeving om klanten te ontvangen. Frank en Petra ken ik nog van vroeger. Dat maakt het nog eens extra leuk om hier te werken.”