Zoso.jpg

Zoso

0492-785103
Met de door ons ontwikkelde 8K=R website strategie-formule analyseren en verbeteren we iedere (nieuwe) website, webshop en webportal.

informatie over huurder

Bij Zoso geloven we in maatwerk websites voor onze klanten. We vinden dat een website maatwerk moet zijn omdat elke klant anders is. Onze aanpak bij het bouwen van een website is dan ook anders dan bij andere webbouwers. Dat leggen we je graag uit in een gratis consult. Als je je gegevens hiernaast invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Een website begint voor ons met een functioneel ontwerp: hierin staat precies wat een website moet kunnen en wat het doel is. Op basis van het functioneel ontwerp bouwen we de website op maat. Precies volgens jouw wensen en eisen. Voor we beginnen stellen we duidelijke doelen die we na oplevering van de website doorlopend analyseren.

We koppelen de maatwerk site aan ons eigen content management systeem (cms). Hiermee pas je eenvoudig zelf alle pagina's op de site aan of plaats je nieuwsberichten. We durven overigens hardop te zeggen dat ons cms gebruiksvriendelijk is. Een uurtje uitleg is genoeg om het te kunnen gebruiken. Ook de overheid heeft vertrouwen in dit cms, want we krijgen er een innovatiesubsidie voor.

Onze achtergrond ligt op het snijvlak van ontwerp, techniek en communicatie door de hbo-opleiding ICT Media Design. Deze 3 elementen zijn cruciaal voor een geslaagde website op gebied van gebruikerservaring en conversie.

Voor bezoekers is de inhoud van je website belangrijk. We leveren een maatwerk website daarom altijd op met initiële content die is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Als je wilt laten we je teksten schrijven door een SEO copywriter.

Huurder in de spotlight: Zoso communicatief design

Zoso

Zoso maakt websites die hun zakelijke doel bereiken. “Ons werk begint altijd met een goed gesprek met onze klant om helder te krijgen wat dat doel precies is.” Zoso’s web developer Dick van Lieshout en vormgever Josine van Berlo weten hoe een website kan zorgen voor meer naamsbekendheid, nieuwe klanten, hogere omzet en betere relaties. “We kijken verder dan trends. We zorgen voor een technisch sterke website met uitstraling die de klant zelf makkelijk kan bijhouden en die optimaal gevonden wordt door klanten. Als de website klaar is, blijven we onze klanten volgen om te zien of de site inderdaad oplevert wat we willen. Daarvoor analyseren we ondermeer de bezoekersstatistieken. Hoeveel sitebezoekers zijn er, wie zijn het en wat doen ze? Alleen kijken, informatie of een offerte aanvragen, producten bestellen? Met die informatie in de hand kan een ondernemer sturen op resultaat.”

Werken vanuit BCT biedt voor Zoso het voordeel dat ze klanten in een professionele omgeving kunnen ontvangen die heel goed bereikbaar is. Dick van Lieshout: “Dat is belangrijk voor ons. En omdat er steeds meer nieuwe gebruikers en huurders bijkomen, leggen we makkelijk nieuwe contacten. Ik verwacht dat dat zakelijk ook voordeel op gaat leveren.”