BCT Wethouder Den Oudenstraat, huren dicht nabij alle gelegenheden!

Op zoek naar een bedrijfsruimte of kantoorruimte in Helmond? BCT Wethouder den Oudenstraat ligt net buiten het stadscentrum en is een toplocatie voor uw kantoorruimte. Deze locatie is gelegen aan de Wethouder den Oudenstraat 4 en is makkelijk te bereiken voor iedereen. Of u nu uit Eindhoven, Deurne, of een andere omliggende stad of dorp komt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Beschikbare ruimtes

Prijs op aanvraag

Kantoorruimte 18 tot 40 m2 voor  € 91,50 p/ bruto m2 p/jaar&nb...

Bekijk
Prijs op aanvraag

Kantoorruimte 40 tot 75 m2 voor € 91,50 p/bruto m2 p/jaar ...

Bekijk
Interesse?

VRAAG EEN RONDLEIDING AAN

Heeft u interesse? Vraag nu vrijblijvend om een rondleiding! Wanneer het u uitkomt lopen we eens samen door het hele gebouw.

Vraag een rondleiding aan

Bedrijfsruimte of kantoorruimte Helmond: goed bereikbaar

Centraal station Helmond

BCT Wethouder den Oudenstraat ligt op 15 minuten lopen van het centraal station Helmond. Daardoor kunt u gerust met de trein komen. Ook liggen er diverse bushaltes op loopafstand, zodat u ook met de bus gemakkelijk hier heen kunt komen. Uw bedrijfsruimte of kantoorruimte in Helmond is ideaal gelegen voor u en uw bezoekers! 

Route

Adres voor de navigatie: Wethouder den Oudenstraat 4

Eindhoven
Neem de A270 richting Helmond. Vervolg uw weg op de N270 in Helmond. Sla bij de 4e stoplichten linksaf naar de Binnendongenstraat en vervolg de weg via de Kasteelherenlaan.
Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en meteen rechtsaf naar de Wethouder den Oudenstraat.

Deurne
Neem de N270 richting Helmond. Sla na het centrum rechtsaf naar de Binnendongenstraat en vervolg de weg via de Kasteelherenlaan.
Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en meteen rechtsaf naar de Wethouder den Oudenstraat.

Parkeren
U kunt parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.

Trein
Komt u met de trein, dan reist u naar Helmond Centraal. Daarna loopt u aan de voorzijde het station uit en gaat linksaf, via het voetgangersviaduct, naar de Binnen Parallelweg en de Verlengde Stationsstraat. Steek hier het spoor over en ga rechtsaf richting brug. Steek de Kanaaldijk over en vervolg uw weg rechtdoor langs de Heeklaan. Na ca 500 m komt u bij de Wethouder den Oudenstraat. Ongeveer 15 minuten lopen.

Bus
Vanaf Centraal Station Eindhoven neemt u bus 24 richting Helmond Centraal station en stapt u uit bij halte Wethouder van Deutekomplein.
Vanaf het busstation bij Helmond Centraal neemt u bus 24 richting Eindhoven en stapt uit bij halte Wethouder van Deutekomplein.
Dan loopt u terug naar de kruising met Kasteelherenlaan. Steek deze over en vervolg uw weg naar rechts.

route bus.png

Flexibel huren kantoorruimte Helmond/Eindhoven

BCT ligt in het centrum van Helmond, regio Eindhoven. In het hart van Brainport, de slimste regio van de wereld. Regio Eindhoven (Brainport) is een internationaal fenomeen en zelfs met het vliegtuig zeer goed bereikbaar. Wie zijn naam wil vestigen in deze regio zit bij BCT op het juiste adres. Huur een kantoorruimte in de omgeving waar ook bedrijven staan zoals Philips, Vlisco, DAF, ASML, Bavaria, Gamma Holding, Nedschroef, Ahrend, Brabantia, Heras en vele anderen.