Deskwerkplek

DESKWERKPLEK BASIS

Wilt u graag een eigen werkplek én de voordelen van collega-flexwerkers hebben, kies dan voor een Deskwerkplek. De kosten hiervan bedragen €  75,00 per maand.

De Deskwerkplek is gelegen in de Flexwerklounge, maar heeft een eigen bureau en de mogelijkheid tot het plaatsen van een extra beeldscherm, desktop, etc.

 

DESKWERKPLEK POST

Deskwerkplek inclusief het ontvangen van post/pakketten, deze wordt bewaard, geen eigen brievenbus en dient zelf afgehaald te worden. De kosten hiervan bedragen € 100,00 per maand.

 

DESKWERKPLEK KVK

Deskwerkplek inclusief het ontvangen van post/pakketten, deze wordt bewaard, geen eigen brievenbus en dient zelf afgehaald te worden en inschrijven als bezoekadres bij de Kamer van Koophandel. De kosten hiervan bedragen € 125,00 per maand.

 

DESKWERKPLEK COMPLEET

Deskwerkplek inclusief het ontvangen van post/pakketten, deze wordt bewaard, geen eigen brievenbus en dient zelf afgehaald te worden, inschrijven als bezoekadres bij de Kamer van Koophandel en 50% korting op het huren van een vergaderruimte. De kosten hiervan bedragen € 150,00 per maand.

 

De Deskwerkplekken zijn toegankelijk op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Liever een eigen kantoorruimte? Deze zijn vanaf 12m2
Zelf inrichten, zelf internet regelen, vanaf € 225,00 per maand

Diverse manieren van werken in het centrum van Helmond

Wie graag in het het centrum van Helmond komt flexwerken of vergaderen zit bij Meetingx op het juiste adres. Duidelijke all-in prijzen voor vergaderruimtes en kantoorruimte en zelfs gratis flexwerken bij Meetingx.