Flexwerken in Helmond

Heeft u af en toe een professionele werkplek/flexwerkplek nodig of wilt u samenwerken met anderen? Dan biedt Meetingx de perfecte oplossing. In onze centraal gelegen, sfeervolle lounge kunt u werken wanneer het u uitkomt en beschikt u over wifi internet en allerlei andere faciliteiten.

Via het reserveringssysteem kunt u voor verschillende manieren van flexwerken kiezen.

 

Flexwerkplek

Hiervoor wordt enkel een aanmelding via het reserveringssysteem gevraagd en worden geen euro’s in rekening gebracht. U betaalt met Sociaal Kapitaal.

Dit betekent dat u open staat voor onverwachte relevante ontmoetingen en het delen van kennis en talenten!

In ruil voor kennis en het toevoegen van waarde faciliteren wij graag een werkplek met wifi, koffie en thee. Wij geloven in de kracht van dit sociaal kapitaal omdat dit de zo belangrijke waardenetwerken stimuleert en versterkt.

Voor de Flexwerkplek geldt:

Iedere flexwerker dient zich aan te melden. Nodigt u een gast uit om samen te werken dan vragen we ook hiervoor een aanmelding. Vol = vol en niet aangemeld en toch gebruik maken van de werkplek, dan ontvangt u een factuur voor gebruik van de Flexwerkplek van € 10,00 per dag.

 

Stiltewerkplek

Heeft u  af en toe een rustige werkplek nodig om ongestoord en privé te kunnen werken en vrijuit te kunnen telefoneren, dan huurt u een Stiltewerkplek voor € 25,00 per dag.

De Stiltewerkplek is altijd in een aparte, afsluitbare, ruimte.

 

Deskwerkplek

Wilt u graag een eigen werkplek én de voordelen van collega-flexwerkers hebben, kies dan voor een Deskwerkplek. De kosten hiervan bedragen €  75,00 per maand.

De Deskwerkplek is gelegen in de Flexwerklounge, maar heeft een eigen bureau en de mogelijkheid tot het plaatsen van een extra beeldscherm, desktop, etc.

 

De Flexwerkplek, Stiltewerkplek en Deskwerkplek zijn toegankelijk op werkdagen

van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Bent u op zoek naar een werkplek die 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk is en waar u ook van de voordelen van huren in Bedrijvencentrum Traverse geniet?

Kies dan voor een eigen kantoorruimte al vanaf 12m2 € 225,00 per maand. 

 

Diverse manieren van werken in het centrum van Helmond

Wie graag in het het centrum van Helmond komt flexwerken of vergaderen zit bij Meetingx op het juiste adres. Duidelijke all-in prijzen voor vergaderruimtes en kantoorruimte en zelfs gratis flexwerken bij BCT.