Actieve bijeenkomst Persoonlijke ontwikkeling van ondernemerschap 11 mei 2017

Gepubliceerd op woensdag 29 maart 2017

De manier waarop je je onderneming runt, is vandaag de dag anders dan vroeger. Meer en meer merken we dat we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Hoe sta jij daar als ondernemer in? En vraag je je als ondernemer af: Wie ben ik als ondernemer, waar sta ik nu en welke volgende stap ga ik zetten, hoe ga ik om met verandering?

BCT organiseert samen met ondernemers uit BCT een actieve bijeenkomst op donderdag 11 mei 2017 met als thema:

Persoonlijke ontwikkeling van ondernemerschap

Eerder al organiseerden we bijeenkomsten voor ondernemers met zakelijke onderwerpen zoals het starten van een onderneming, financiering en valkuilen van ondernemers. Allemaal gericht op ondernemers die tussen de 3 en 8 jaar een onderneming runnen. Voor deze bijeenkomst is de keuze gemaakt om eens naar de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer te kijken.

We starten deze avond met een interactief plenair onderdeel om daarna met de opgedane ervaring deel te nemen aan een tweetal presentaties, waarin we in korte tijd willen laten zien wat je zelf kunt doen of inzetten om je ondernemerschap verder te ontwikkelen.

Meld je nu aan en doe mee!

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:
19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Plenaire sessie
20.00 uur Presentaties in twee rondes
21.15 uur Aansluitend netwerkborrel en mogelijkheid nog na te praten met elkaar
22.00 uur Einde

Presentaties
Je kunt uit twee presentaties kiezen om te volgen.

1. T-Shaped Professional: deze presentatie gaat over samenwerken met andere professionals, uit andere branches vanuit andere disciplines.
2. Denkstijlen: In deze presentatie wordt ingegaan op de verschillende denkstijlen die ons denken, voelen en handelen bepalen. Inzicht in deze stijlen en het herkennen hiervan bij jezelf en anderen, zorgt dat je veel makkelijker kunt omgaan met verschillen en belemmeringen.
3. Geen stress: Ondernemerschap en stress lijken vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Maar wat is dat eigenlijk stress?
4. De baas die geen baas wil zijn: De dilemma’s van een groeiend bedrijf. Waar loopt een ZZP-er tegenaan wanneer zijn bedrijf groeit.


Via de link krijg je meer informatie over de presentaties.

Locatie
De netwerkavond vindt plaats bij BCT Helmond / Meetingx aan de Kasteel Traverse 100 in Helmond.

Deelname aan deze avond is gratis. Voor de bijeenkomst zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer snel! Aanmelden kan via deze link.

Wij zien je graag donderdag 11 mei 2017!