Event Happy New You op 27 januari 2013

Gepubliceerd op vrijdag 04 januari 2013

Happy New You

Het eerste event voor en door vrouwen van 2013 in Helmond

Noteer in je agenda: Zondag 27 januari 2013 van 11.00 - 17.00 uur 

Je hebt vast allerlei goede voornemens voor 2013. Wordt het je huis, je baan of jezelf? En, ben je van plan om je goede voornemens uit te laten komen dit jaar? Dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken. De een wil ideeën opdoen, de ander wil een workshop volgen of meteen het diepe in. Hoe zorg je ervoor dat je in 1 dag de mogelijkheid hebt om dat allemaal te vinden? 
Het netwerk ‘Krachtige Vrouwen’ heeft al die onderwerpen gebundeld en specialisten gevonden die dit mogelijk gaan maken.

Wat is er te doen tijdens Happy New You?

Een bezoek aan Happy New You is een heerlijke dag uit om even alleen aan jezelf denken, en te genieten van heel veel leuke activiteiten. Workshops, proeverijen, demonstraties en ontmoetingen, inspiratie opdoen en natuurlijk shoppen. Het kan allemaal tijdens Happy New You! Als klap op de vuurpijl hebben we een aantal mooie speciale aanbiedingen en te winnen prijzen!

Je krijgt antwoord op de volgende vragen: 

- Hoe wordt jouw persoonlijke interieur in 2013 
- Met welke woonaccessoires wordt mijn huis nog mooier? 
- Welke overheerlijke Griekse hapjes zijn er? 
- Wat zegt jouw pen over jou? 
- Welke handgemaakte sieraden passen bij je? 
- Wat is jouw ideale werk en heb ik die baan? 
- Welke kleding past bij jouw look?

Kortom:

Hoe wordt 2013 voor jou nog beter, fijner, leuker. Een gezellige dag met vriendinnen, je moeder of je collega. Naar huis gaan met een hoofd vol nieuwe ideeen, inspiratie en leuke hebbedingen. Een ervaring rijker op allerlei gebied en altijd wat jij belangrijk vindt.

Wie ontmoet je?

Vrouwen zoals jij die met dezelfde vragen zitten en nieuwe inspiratie willen opdoen, nieuwe tips willen en gewoon een leuke dag willen hebben. Deskundigen op het gebied van lifestyle, beauty, mode, persoonlijke ontwikkeling, mindfulnes, fotografie, spiritualiteit en interieurdesign helpen je graag met jouw persoonlijke vraag.

Lees verder» voor het programma, toegangskaarten, locatie, aanmelden en deelnemers

Dit event wordt georganisseerd door netwerkgroep Krachtige Vrouwen