Open Coffee / OPEN SPREEKUUR 10 januari 2013

Gepubliceerd op vrijdag 04 januari 2013

Als jij zorgt voor de vragen, zorgen wij voor de koffie en antwoorden!

Tijdens de OpenCoffee zal er ook een open spreekuur plaatsvinden.

Een onderneming starten doe je niet zomaar. Er komt heel wat bij kijken. Want hoe zit het bijvoorbeeld met financiën, verzekeringen, juridische zaken en huisvesting? En wat houdt netwerken precies in? Klanten krijg je natuurlijk niet vanzelf. 

Tijdens het Open Spreekuur komen zo'n 50 tips, trends en tackles voor de startende ondernemer aan bod. En dat is niet voor niets. 60% van de bedrijven gaat binnen de eerste 5 jaar over de kop wegens een slechte voorbereiding en geringe innovaties. Diverse ondernemers en deskundigen geven je praktische handvatten om je onderneming tot een succes te maken. En natuurlijk kun je ook met ze in gesprek over jouw specifieke vraagstuk. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Loop gewoon bij ons binnen @BCTraverse

Wanneer Open Spreekuur: Iedere tweede donderdag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur. 
Deelname is kosteloos.

Zet de data in je agenda: 
10 januari 2013 
14 februari 2013

De Open Coffee zal elke tweede donderdag van de maand plaatsvinden van 9:00 tot 11:00 uur bij Bedrijvencentrum Traverse.

Deelname is kosteloos.

De Open Coffee is bedoeld voor ondernemers en professionals die graag ongedwongen willen netwerken. Bij deze netwerkbijeenkomst zijn ondernemers uit Helmond maar ook uit de regio van harte welkom.

Ik zoek

Kantoorruimte