30 dagen proefhuren

Twijfel je als ondernemer nog of je de keukentafel gaat inruilen voor een heus kantoor? Twijfel je als ondernemer nog of je wel of niet wilt verhuizen vanaf je huidige kantoorlocatie omdat je wilt groeien of misschien wel krimpen?

BCT heeft nu een unieke actie:

Kom één maand gratis proefhuren!

In deze maand krijg je 24/7 toegang tot je eigen, gemeubileerde, kantoorruimte inclusief glasvezel internet, maak je gebruik van alle faciliteiten die BCT biedt (zoals oa bemande receptie, gebruik fitnessruimte), geniet je van alle voordelen van huren in BCT en lunch je dagelijks mee met onze huurders en flexwerkers.

Na deze maand is de keuze aan jou om je kantoor blijvend te huren of niet. Geen verplichtingen dus. Gewoon proeven of huren in BCT iets voor jou is.

BCT ligt midden in het stadscentrum van Helmond en is daardoor de beste locatie voor jouw kantoor. Gelegen aan de Kasteel Traverse, in het winkelgebied en daardoor makkelijk te bereiken voor iedereen. Aan de achterzijde van BCT vind je parkeergarage Doorneind, waar je altijd je auto kwijt kunt. Daarnaast ligt BCT op een steenworp afstand van het centraal station Helmond.

Wil je meer informatie of direct de kantoorruimte gratis proefhuren, bel met Frank of Petra.

Meer info? Bel 0492 522560 of mail naar info@bct-helmond.nl »

 foto met tekst.jpg

 

Controleer beschikbaarheid vergaderruimte
:
: