Locatie en omgeving

Bedrijfsruimte of kantoorruimte Helmond: goed bereikbaar

Op zoek naar een bedrijfsruimte of kantoorruimte in Helmond?
BCT ligt midden in het stadscentru en daardoor de beste locatie voor uw kantoorruimte, praktijkruimte en vergaderruimte. Gelegen aan de Kasteel Traverse, ligt BCT direct aan grootste weg van Helmond, in het winkelgebied en daardoor makkelijk te bereiken voor iedereen. Of u nu uit Eindhoven, Deurne, of een andere omliggende stad of dorp komt. Aan de achterzijde van Bedrijvencentrum Traverse vind u parkeergarage Doorneind, waar u altijd uw auto kwijt kunt. 

Centraal station Helmond

BCT ligt op een steenworp afstand van het centraal station Helmond. Daardoor kunt u gerust met de trein komen. Bushaltes op loopafstand Ook liggen er diverse bushaltes op loopafstand van BCT, zodat u ook met de bus gemakkelijk hier heen kunt komen. Uw bedrijfsruimte of kantoorruimte in Helmond is ideaal gelegen voor uw bezoekers! 

Route

Adres voor de navigatie: Doorneind 1

Eindhoven:
Neem de A270 richting Helmond. Vervolg uw weg op de N270 in Helmond.Sla in het centrum links af naar de Zuid Koninginnewal. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Molenstraat in. En sla vervolgens direct rechts af naar Doorneind, hier ziet u direct parkeergarage Doorneind liggen.

Deurne:
Neem de N270 richting Helmond. Sla in het centrum rechtsaf naar de Zuid Koninginnewal. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Molenstraat in. En sla vervolgens direct rechts af naar Doorneind, hier ziet u direct parkeergarage Doorneind liggen.

Parkeren
U kunt parkeren in parkeergarage Doorneind, direct gelegen aan de achterzijde van het pand BCT.
Adres voor de navigatie: Doorneind 1
U loop direct om de parkeergarage heen, ook aan de achterzijde van BCT vindt u de entree. 

Trein
Komt u met de trein, dan reist u naar Helmond Centraal. Daarna loopt u het station uit, steekt bij de stoplichten over en meteen weer linksaf bij de stoplichten. BCT is gelegen naast de ABN-AMRO bank.

Fiets
Naast parkeergarage Doorneind is een gratis openbare bewaakte fietsenstalling. U loopt direct om de parkeergarage heen, ook aan de achterzijde van BCT vindt u de entree. Zowel aan de voor- als achterzijde van het pand is het mogelijk uw fiets (onbewaakt) te stallen.

Pand1.jpg

doorneind.jpg

BCT vooraanzicht en parkeergarage Doorneind.

Flexibel huren kantoorruimte Helmond/Eindhoven

BCT ligt in het centrum van Helmond, regio Eindhoven. In het hart van Brainport, de slimste regio van de wereld. Regio Eindhoven (Brainport) is een internationaal fenomeen en zelfs met het vliegtuig zeer goed bereikbaar. Wie zijn naam wil vestigen in deze regio zit bij BCT op het juiste adres. Huur een kantoorruimte in de omgeving waar ook bedrijven staan zoals Philips, Vlisco, DAF, ASML, Bavaria, Gamma Holding, Nedschroef, Ahrend, Brabantia, Heras en vele anderen.

Controleer beschikbaarheid vergaderruimte
:
: