Locatie en omgeving

Bedrijfsruimte of kantoorruimte Helmond: goed bereikbaar

Op zoek naar een bedrijfsruimte of kantoorruimte in Helmond?
BCT ligt net buiten het stadscentrum en is de beste locatie voor uw kantoorruimte. BCT is gelegen aan de Wethouder den Oudenstraat 4 en is makkelijk te bereiken voor iedereen. Of u nu uit Eindhoven, Deurne, of een andere omliggende stad of dorp komt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Centraal station Helmond

BCT ligt op 15 minuten lopen van het centraal station Helmond. Daardoor kunt u gerust met de trein komen. Ook liggen er diverse bushaltes op loopafstand van BCT, zodat u ook met de bus gemakkelijk hier heen kunt komen. Uw bedrijfsruimte of kantoorruimte in Helmond is ideaal gelegen voor u en uw bezoekers! 

Route

Adres voor de navigatie: Wethouder den Oudenstraat 4

 

Eindhoven
Neem de A270 richting Helmond. Vervolg uw weg op de N270 in Helmond. Sla bij de 4e stoplichten linksaf naar de Binnendongenstraat en vervolg de weg via de Kasteelherenlaan.
Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en meteen rechtsaf naar de Wethouder den Oudenstraat.

Deurne
Neem de N270 richting Helmond. Sla na het centrum rechtsaf naar de Binnendongenstraat en vervolg de weg via de Kasteelherenlaan.
Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en meteen rechtsaf naar de Wethouder den Oudenstraat.

Parkeren
U kunt parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.

Trein
Komt u met de trein, dan reist u naar Helmond Centraal. Daarna loopt u aan de voorzijde het station uit en gaat linksaf, via het voetgangersviaduct, naar de Binnen Parallelweg en de Verlengde Stationsstraat. Steek hier het spoor over en ga rechtsaf richting brug. Steek de Kanaaldijk over en vervolg uw weg rechtdoor langs de Heeklaan. Na ca 500 m komt u bij de Wethouder den Oudenstraat.
Ongeveer 15 minuten lopen

Bus
Vanaf Centraal Station Eindhoven neemt u bus 24 richting Helmond Centraal station en stapt u uit bij halte Wethouder van Deutekomplein.

Vanaf het busstation bij Helmond Centraal neemt u bus 24 richting Eindhoven en stapt uit bij halte Wethouder van Deutekomplein.
Dan loopt u terug naar de kruising met Kasteelherenlaan. Steek deze over en vervolg uw weg naar rechts.

route bus.png

Flexibel huren kantoorruimte Helmond/Eindhoven

BCT ligt in het centrum van Helmond, regio Eindhoven. In het hart van Brainport, de slimste regio van de wereld. Regio Eindhoven (Brainport) is een internationaal fenomeen en zelfs met het vliegtuig zeer goed bereikbaar. Wie zijn naam wil vestigen in deze regio zit bij BCT op het juiste adres. Huur een kantoorruimte in de omgeving waar ook bedrijven staan zoals Philips, Vlisco, DAF, ASML, Bavaria, Gamma Holding, Nedschroef, Ahrend, Brabantia, Heras en vele anderen.

BCT-01 voorzijde.jpg

 

Ik zoek

Kantoorruimte
Controleer beschikbaarheid vergaderruimte
:
: