Postadres

BCT als zakelijk postadres

Wilt u de professionele uitstraling van uw bedrijf vergroten? Met BCT als zakelijk postadres profiteert u van de voordelen van een representatieve bedrijfslocatie, zonder de vaste lasten van een eigen pand of kantoorruimte. Uw post komt bij ons aan. Wij sturen hem wekelijks al vanaf € 50,00 per maand door naar een door u opgegeven adres. Zelf ophalen kan natuurlijk ook.

Behalve voor uw post is BCT ook een ideale locatie voor de ontvangst van uw klanten. Bijvoorbeeld voor een presentatie of een vergadering. U kunt terecht met groepen tot 60 personen. Natuurlijk regelen we de koffie, thee en lunch voor u en kunt u gebruik maken van onze secretariaatsservice. En heeft u zelf een tijdelijke werkplek nodig? Dan kunt u kiezen uit verschillende kantoorruimtes of een plaats in onze gezellige lounge.

Voordelen zakelijk postadres:
- representatief en professioneel;
- al vanaf € 50,00 per maand;
- u hoeft uw privé-adres nergens te publiceren;
- te gebruiken als extra zakenadres.

De mogelijkheden:

U bent op zoek naar uitsluitend een postadres en geen adres voor inschrijving Kamer van Koophandel:

Hierin is begrepen: Het ontvangen en bewaren van de post.

Eén maal per week doorsturen van de post naar het opgegeven referentieadres tegen het geldende posttarief. Ook het doorsturen van pakketten gebeurt  tegen meerkosten, zijnde het geldende posttarief plus 10% opslag handlingskosten.

De maandelijkse kosten bedragen  € 50,00 (excl.21% btw) telkens bij vooruitbetaling te voldoen. 

Bij vooruitbetaling van één jaar ontvangt u 15% korting.

 

U bent op zoek bent naar een postadres waarop u zich kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel:

Hierin is begrepen: Een  vaste werkplek en het ontvangen en bewaren van de post.

Eén maal per week doorsturen van de post naar het opgegeven referentieadres tegen het geldende posttarief. Ook het doorsturen van pakketten gebeurt  tegen meerkosten, zijnde het geldende posttarief plus 10% opslag handlingskosten.

De maandelijkse kosten bedragen  € 150,00 (excl.21% btw) telkens bij vooruitbetaling te voldoen. 

Voordeel hiervan is dat u ook daadwerkelijk een werkplek heeft, de fiscus vereist een fysieke werkplek bij inschrijving KvK.

Tevens huurt u tegen zeer scherpe tarieven  een vergaderruimte of spreekkamer in BCT. Via het reserveringssysteem en een speciale vouchercode ontvangt u altijd een  korting op de standaardstoelprijs (vraag bij de beheerder naar de actuele prijzen) en 35% korting op av-middelen.

Controleer beschikbaarheid vergaderruimte
:
: