Gratis vergaderen

Meetingx stelt het vergadercentrum tijdens kantoortijden en op iedere eerste dinsdagavond van de maand gratis open voor (bestuurs)vergaderingen van stichtingen en verenigingen.

We laten graag zoveel mogelijk mensen kennismaken met onze sfeervolle en praktische vergaderruimtes. En zo brengen we opnieuw actieve mensen met elkaar in contact. We weten ook dat vrijwilligers in besturen vaak hun eigen huis openstellen voor zo'n vergadering, ook al komt dat niet altijd goed uit en is de ruimte beperkt.

Wij bieden hen daarom een alternatief door hen kosteloos te ontvangen.

Wat bieden wij:

  • gratis gebruik van een passende ruimte inclusief koffie en thee 
  • elke eerste dinsdagavond van de maand van 19.00 – 22.30 uur · met meerdere verenigingen en stichtingen op deze avond aanwezig, wat kan leiden tot synergie effecten 

Wat vragen we van u: 

  • u betaalt met sociaal kapitaal. Dit betekent dat u open staat voor onverwacht relevante ontmoetingen en het delen van kennis en talenten! 
  • u neemt BCT / Meetingx mee in exposure rondom uw vereniging/stichting (website, twitter, facebook, linkedin, foto's, reviews etc) d.m.v. plaatsing naam en logo van BCT en Meetingx of gebruik van #BCT #Meetingx 
  • 10 minuten van uw vergadertijd. In deze tijd willen wij BCT en Meetingx aan u voorstellen. 

Reserveren

Via reserveren@meetingx.nl

Waar

Vergaderruimte 1, 2, 3 of 4 in Meetingx.
Met een maximum van 12 personen. Bij elke meerdere persoon wordt de normale stoelprijs in rekening gebracht. 

Kosten

Het eerste jaar is de koffie en thee tot 12 personen voor onze rekening. Daarna betaalt u € 10,00 voor de koffie/thee tot 12 personen per reservering.
Flessen Spa rood en Spa blauw en andere frisdrank kan eveneens worden geserveerd. Gebruik hiervan wordt achteraf verrekend op basis van gebruik. Overige consumpties bij de borrel, av-middelen, printen en kopiëren d.m.v. betaling achteraf.

meetingx 4 kempen 3.JPG

Controleer beschikbaarheid vergaderruimte
:
: