Diensten

Bedrijvencentrum Zorg

Over Bedrijvencentrum Zorg142537550323f7ad5b7cb4ec4f8151fe317fe9b457.jpg
De gemeente Helmond heeft ondernemerschap hoog in het vaandel staan en speciale aandacht gaat hierbij uit naar startende ondernemers. Voor deze starters treft de gemeente Helmond verschillende voorzieningen. Een voorbeeld hiervan zijn de speciale bedrijvencentra.
Eén van ...

» Lees verder

Faciliteiten

U huurt in een professionele omgeving, in het centrum van Helmond met voldoende parkeergelegenheid, een eigen fietsenstalling en op loopafstand van het Centraal Station.

BCT beschikt over een bemande receptie waar uw gasten professioneel worden ontvangen en de post wordt aangenomen.

U heeft 24/7 ...

» Lees verder

Gebrek melden

Heeft u, als huurder, flexwerker of bezoeker een gebrek gezien? Of misschien wilt u iets voorstellen wat u denkt een aanvulling zal zijn op de diensten die BCT aanbiedt. Gebruik dan onderstaand formulier, zodat wij op de hoogte gesteld worden en actie kunnen ondernemen.

» Lees verder

opendag

Op Zondag 13 april van 13.00 uur tot 17.00 uur vindt de Open dag van Bedrijvencentrum Traverse en haar huurders plaats. Deze dag staat vol gepland met leuke en interessante activiteiten. Het is een unieke gebeurtenis dat er meerdere bedrijven tegelijkertijd op een locatie hun open dag houden, dit...

» Lees verder

Postadres

BCT als zakelijk postadres

Wilt u de professionele uitstraling van uw bedrijf vergroten? Met BCT als zakelijk postadres profiteert u van de voordelen van een representatieve bedrijfslocatie, zonder de vaste lasten van een eigen pand of kantoorruimte. Uw post komt bij ons aan. Wij sturen hem weke...

» Lees verder

Startersavond

Direct aanmelden

Lustrum editie Startersavond 

 

Donderdag 9 februari 2017

Van 18.30-22.00 uur

 

Op donderdag 9 februari 2017 organiseert BCT voor de vijfde keer de Startersavond. 

Deze informatieavond is speciaal bedoeld voor startende ondernemers en ondernemers die korter dan vijf jaar g...

» Lees verder

Controleer beschikbaarheid vergaderruimte
:
: