BCT-Podium 5 maart - Interactieve sessie Teamontwikkeling

Gepubliceerd op woensdag 13 februari 2013

Haal meer uit uw team!

Als ook u van mening bent dat medewerkers het belangrijkste kapitaal vormen binnen een organisatie, dan is deze interactieve sessie vooral voor u bedoeld!

U krijgt inzicht hoe u de betrokkenheid en communicatie binnen een team positief kan beïnvloeden, waardoor het werkplezier toeneemt en de onderlinge samenwerking  en het rendement verbetert.

Deze sessie zal worden verzorgd door Lucie Croonen-Bekx van Bizz & Bloom Advies en Begeleiding.

Datum: Dinsdag 5 maart 2013 van 9.30 -12.30 uur

Een belangrijk onderdeel in deze interactieve sessie is de DISC-methodiek. DISC is een instrument om meer over uzelf en anderen te leren. DISC kan leidinggevenden en medewerkers op ieder niveau helpen om hun eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen.  Zo leert u hoe u de communicatie effectiever kan laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen.

Een  DISC-persoonlijkheidsanalyse, die u kunt beschouwen als uw eigen "gebruiksaanwijzing" , maakt deel uit van deze sessie en wordt u gratis aangeboden door Bizz & Bloom. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een uitnodiging om deel te kunnen nemen aan de analyse. Het invullen vraagt maximaal 10 minuten van uw tijd. 

Maximaal aantal deelnemers  8. Vol = Vol

Datum: dinsdag 5 maart
Tijd: inloop vanaf 9.00 uur. 
Aanvang: 9.30 tot 12.30 uur 
Kosten: geen