Workshop 'Zelfstandig Zorg Professional worden' 15-5-2014

Gepubliceerd op maandag 28 april 2014

Donderdag 15 mei Workshop ‘Zelfstandig Zorg Professional worden’ in BC Zorg Helmond

Als ondernemer in de zorg bent u voornamelijk bezig met de zorg. Dit kan bij mensen thuis zijn maar ook in een eigen praktijk. Maar daarnaast bent u ook ondernemer. En ondernemer zijn is een vak apart.

Vandaar dat het Bedrijvencentrum Zorg op donderdag 15 mei aanstaande de workshop ‘Zelfstandig Zorg Professional worden’ organiseert waarin ondernemen in de zorg centraal staat. Deze workshop wordt speciaal aangeboden voor startende ondernemers in de zorg of voor diegenen die van plan zijn om voor zichzelf te beginnen.

Programma workshop ‘Zelfstandig Zorg Professional worden’
16.00 – 16.30 uur Ontvangst
16.30 – 16.45 uur Opening
16.45 – 17.45 uur Workshop ‘Zelfstandig Zorg Professional worden’
17.45 – 18.00 uur Uitleg Bedrijvencentrum Zorg en afsluiting van het programma
18.00 – 18.30 uur Mogelijkheid tot rondleiding in het Bedrijvencentrum Zorg

Tijdens de workshop staan de volgende vier vragen centraal:
1) Waarom wil ik voor mezelf beginnen?
Wat is de reden dat u voor uzelf wilt beginnen?
2) Hoe organiseer ik mijn praktijk?
Uw praktijk is een belangrijk onderdeel van uw leven. Maar dit geldt eveneens voor uw gezin en uw familie. Waar liggen de prioriteiten en hoe past een eigen praktijk hierin?
3) Wat ga ik doen?
Wilt u zich gaan richten op een bepaalde therapievorm of gaat u zich specialiseren in een bepaalde klacht of aandoening. Ga na wat uw passie is, waar uw sterke punten liggen en gebruik deze om u zich te onderscheiden van anderen.
4) Wat is er nodig?
En tot slot: het plan van aanpak! Over welke vaardigheden dient u te beschikken als ondernemer, hoeveel omzet moet u genereren maar ook wie zijn uw concurrenten? Tijdens de workshop zal er ook voldoende tijd zijn voor aanvullende tips of individuele vragen.

Locatie
Bedrijvencentrum Traverse
Kasteel Traverse 100
5701 NR Helmond

Deelname en aanmelden
Wilt u graag deelnemen aan de workshop ‘Zelfstandig Zorg Professional worden’? Meldt u zich dan vóór donderdag 15 mei aan bij Petra Vulders van het Bedrijvencentrum Traverse. Stuur hiervoor een e-mail naar petra@bedrijvencentrumtraverse.nl. Bellen kan uiteraard ook, het telefoonnummer is 0492-522560.
Deelname aan de workshop is gratis.

X
X
X
X
X